معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات
EnAr ورود 0

دعوت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان به مشارکت دانشگاهیان در مدیریت مصرف برق:

«مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاهیان» گامی کوچک برای پایداری انرژی و اقتدار ایران

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان با تأکید بر نقش دانشگاهیان در مدیریت مصرف انرژی، صرفه‌جویی در مصرف برق را نمادی از مسئولیت‌پذیری اجتماعی، همدلی ملی و مشارکت در حفظ پایداری کشور دانست.

مدت مطالعه: 2 دقیقه

دکتر موسی جاودان، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان، با اشاره به شرایط ویژه کشور و ضرورت مدیریت بهینه منابع انرژی، از دانشگاهیان خواست تا با اصلاح الگوی مصرف برق، نقش مؤثر خود را در عبور کشور از روزهای گرم تابستان ایفا کنند.

وی با بیان اینکه جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری به همدلی، مسئولیت‌پذیری و مشارکت آگاهانه نیاز دارد، اظهار داشت: «در شرایطی که کشور علاوه بر گرمای تابستان با ناترازی انرژی نیز مواجه است و همزمان فشارهای ناشی از تهدیدها و دشمنی‌های خارجی را تجربه می‌کند، هر رفتار مسئولانه شهروندان می‌تواند بخشی از توان ملی را حفظ و تقویت کند. مصرف صحیح برق، تنها یک اقدام اقتصادی نیست؛ بلکه جلوه‌ای از تعهد اجتماعی و همراهی با منافع ملی است.»

دانشیار گروه روان‌شناسی دانشگاه هرمزگان با تأکید بر اینکه رفتارهای کوچک، آثار بزرگی در جامعه بر جای می‌گذارند، افزود: «از نگاه روان‌شناسی، رفتارهای مثبت زمانی به یک فرهنگ پایدار تبدیل می‌شوند که افراد احساس کنند سهم و نقش آنان در یک هدف جمعی ارزشمند است. خاموش کردن یک چراغ اضافی، تنظیم دمای وسایل سرمایشی روی دمای مناسب، استفاده از نور طبیعی در طول روز و پرهیز از به‌کارگیری هم‌زمان وسایل برقی پرمصرف، شاید اقداماتی ساده به نظر برسند؛ اما هنگامی که هزاران نفر به آن پایبند باشند، نتیجه آن حفظ پایداری شبکه برق و کاهش فشار بر زیرساخت‌های کشور خواهد بود.»

دکتر جاودان دانشگاه را یکی از مهم‌ترین بسترهای فرهنگ‌سازی دانست و تصریح کرد: «دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه‌ها همواره در عرصه‌های مختلف اجتماعی پیشگام بوده‌اند. امروز نیز دانشگاهیان می‌توانند با رفتار مسئولانه خود، الگویی الهام‌بخش برای خانواده‌ها و جامعه باشند و نشان دهند که توسعه کشور از تصمیم‌های آگاهانه و مسئولانه هر یک از ما آغاز می‌شود.»

وی خاطرنشان کرد: «صرفه‌جویی به معنای محروم کردن خود از آسایش نیست، بلکه هنر استفاده صحیح از امکانات است. مدیریت مصرف برق، نشانه احترام به حقوق دیگران و توجه به آینده کشور است؛ چرا که هر کیلووات ساعت انرژی که امروز به‌درستی مصرف شود، به تداوم خدمات، کاهش فشار بر شبکه برق و بهره‌مندی عادلانه‌تر همه شهروندان کمک خواهد کرد.»

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان در پایان با دعوت از خانواده بزرگ دانشگاه هرمزگان برای مشارکت در این مسئولیت ملی گفت: «اطمینان دارم دانشگاهیان فرهیخته با روحیه آگاهی، مسئولیت‌پذیری و همبستگی اجتماعی، همانند همیشه در این مسیر نیز پیشگام خواهند بود و با رعایت اصول مصرف بهینه، سهم ارزشمند خود را در حفظ سرمایه‌های ملی و پایداری کشور ایفا خواهند کرد.»

پایان خبر

آخرین ویرایش 03 مرداد 1405
7
بازدید امروز: 3  بازدید کل: 24
captcha