دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری
EnAr ورود 0

در راستای تشویق دانشجویان به کتابخوانی بیشتر و گسترش فرهنگ مطالعه

افتتاح کافه کتاب در دانشگاه هرمزگان

اولین کافه کتاب دانشگاه هرمزگان در راستای ایجاد فضای فرهنگی برای ملاقات‌های علمی دانشجویان و اعضای هیأت علمی در کتابخانه مرکزی دانشگاه  افتتاح شد.

دکتر ظهیری نیا رئیس دانشگاه هرمزگان با اشاره به افتتاح اولین کافه کتاب دانشگاه گفت: با پیگیری های معاونت پژوهشی در راستای ایجاد یک فضای فرهنگی برای قرارها و ملاقات‌های علمی دانشجویان و استادان طرح‌ریزی و راه‌اندازی شد تا فضای دلنشین کافه  کتاب موجب پویایی دانشگاه و ایجاد یک فضای مطلوب برای مطالعه شود.

وی افزود: در این فضا کتاب‌هایی که به‌تازگی منتشر شده است با حضور مؤلفان آن رونمایی و معرفی خواهد شد و توضیحات ارائه شده از سوی مؤلف باعث شناخت بیشتر دانشجویان از کتاب منتشر شده خواهد شد و استقبال آن‌ها را در پی خواهد داشت.

دکتر ظهیری نیا ضمن تشکر از خانم دکتر لیلا جعفری، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و اطلاع رسانی دانشگاه بابت ایده و پیگیری راه‌اندازی کافه کتاب، از ایشان قدردانی نمودند.

بازدید امروز: 23    بازدید کل: 1731
captcha